Ändra inställningarna för Programhanteraren

Endast tillgängligt i Kaspersky Standard, Kaspersky Plus och Kaspersky Premium.

Ändra inställningarna för Programhanteraren:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Gå till avsnittet Integritet.
  3. I blocket Blockera installation av oönskade program kan du klicka på Inställningar.

Detta tar dig till fönstret Application Manager-inställningar.

4. I gruppinställningarna för Blockera installation av oönskade program väljer du kryssrutan för Rensa automatiskt kryssrutor för installation av ytterligare programvara när ett program installeras. Varna om eventuella försök att installera ytterligare program för att blockera installationen av ytterligare program under installationen av nya program. Om oönskade åtgärder förhindras under installationen av det nya programmet, meddelar Kaspersky-programmet dig om detta.

Om kryssrutan Rensa automatiskt kryssrutor för installation av ytterligare programvara när ett program installeras. Varna om eventuella försök att installera ytterligare program avmarkerades efter att du påbörjade installationen av ett visst program fortsätter Blockera installation av oönskade program att köras under hela den aktuella installationen. Kryssrutor vid tilläggsprogram som erbjuds för installation avmarkeras, och själva tilläggsprogrammen installeras inte. Denna funktion inaktiveras under nästa installation. Tilläggsprogrammen kommer att installeras ihop med huvudprogrammet.

5. Select the Visa inte installationssteg som kan innehålla reklam och erbjudanden om att installera ytterligare program check box to block the display of installation steps with ads during installation of new software on the computer. Om sådana installationssteg tas bort, meddelar Kaspersky-programmet dig om detta.